logo

Romans

Zolang ik me kan herinneren, heb ik verhalen verzonnen, die zich van Dynasty-achtige Barbiepoppensoaps ontwikkelden tot meidenboeken (de in familiekring beroemd San en Sanne-reeks). In 1999 (dat jaar van goede voornemens) besloot ik te kijken of ik ook een boek kon schrijven dat goed genoeg was om uitgegeven te worden.

Dat werd Spelregels, waarmee ik in 2001 debuteerde. Sindsdien heb ik boeken geschreven over uiteenlopende onderwerpen als vampiers, geweld, liefde, haat, lastige huisdieren, valse meiden en tweelingen. Mijn belangrijkste werk tot nu toe is de Groene Bloem trilogie die bij uitgeverij De Fontein is verschenen en die bestaat uit de romans Schijnbewegingen, Tegenspel en Spiegeljongen. Soms schreef ik dikke boeken en soms dunne boeken, boeken voor echte leesbeesten maar ook voor leeshaters. Boeken voor jongeren, volwassenen en beginnende lezers. Inmiddels heb ik ook een aantal prijzen gewonnen waaronder de Zeeuwse boekenprijs. 

Mijn eerstkomende roman is Vlam, het eerste deel van de Vonk trilogie die verschijnt bij Uitgeverij Moon. Vlam is in oktober 2014 verschenen.

In juni 2015 is de heruitgave van de Groene Bloem trilogie verschenen, een driedubbeldikke omnibus die een prachtig cadeautje voor je boekenkast is. In november 2015 verschijnt de heruitgave van het beruchte Wolfsroedel.

zeeuwse boekenprijs (1)