logo

Disclaimer & auteursrecht

Dit is de website van Floortje Zwigtman en Bureau Inkt. Mocht je problemen hebben met de werking van deze website laat mij dat dan alsjeblieft weten via het reactieformulier want dan zal ik proberen dat te verhelpen. Deze website is met de groots mogelijke zorgvuldigheid ontworpen en samengesteld.

Deze website bevat links naar websites van derden en ik ben niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.
De portretfoto’s op de openingspagina zijn gemaakt door Barry Marré, Hester Kraaijeveld maakte de foto in het bos, en de coverfoto voor ‘VLAM’ is gemaakt door Gunars Binde. De andere foto’s zijn gemaakt door Alice Anna Verheij. De boekomslagen zijn gemaakt onder verantwoordelijkheid van de respectievelijke uitgevers. Deze website is gebouwd door WoordenStorm.

Auteursrecht

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Floortje Zwigtman / Bureau Inkt dan wel haar licentiegevers. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Floortje Zwigtman / Bureau Inkt dan wel haar licentiegevers. Deze kan je aanvragen door middel van het sturen van een reactie via het reactieformulier met omschrijving van gebruik, reden en verspreiding,